Hopp til innhold

Årsoppgjør - Vi er spesialister

Ønsker du bistand til årsoppgjør? Inter-Data AS har årsoppgjør som et av våre viktige fokusområder. Vi utfører både årsoppgjør med likningspapirer til skattemyndighetene og offisielt regnskap til Regnskapsregisteret. Årsoppgjør er ikke bare den viktigste begivenheten i løpet av regnskapsåret - årsoppgjør har også stor verdi i forhold til å foreta strategiske beslutninger som kan forbedre driftsresultatene framover.

Derfor bør du overlate arbeidet med å utføre årsoppgjør til en profesjonell aktør. I oss har du en solid samarbeidspartner som alltid møter deg i øyehøyde. Vi setter oss grundig inn i din bedrifts økonomiske situasjon slik at dit årsoppgjør blir et rettvisende bilde av bedriftens økonomi. Dermed oppnår du et redskap som inngår som en viktig del av vurderingsgrunnlaget når du foretar strategiske overveielser i forhold til din bedrift

Vi har stor lokal forankring

Inter-Data AS holder til i Halden, og vi har siden vår etablering i 1969 oppnådd stor lokal forankring. Mange av våre fornøyde kunder holder til i Halden og omegn, og vi har utviklet oss til å bli en viktig støttespiller for næringslivet i lokalområdet vårt. Vi skreddersyr våre løsninger etter dine behov og ønsker - og alltid med utgangspunkt i vår lange erfaring og omfattende kompetanser.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med årsoppgjør er det bare å kontakte oss.

Share on Facebook