Hopp til innhold

Effektiv fakturering med Inter-Data AS

Inter-Data AS er en allsidig aktør innen regnskap, og vi har fakturering som en viktig del av våre regnskapstjenester. Vi kan bistå med dette og blant annet utføre skriving samt utsending av faktura, oppfølging av kunder, purring og renteberegning. Med andre ord etablerer vi med vår fakturering fullt overblikk over dine inntekter, og frigjør viktige ressurser i din bedrift som kan benyttes til å styrke bedriftens posisjon på markedet.

Hos oss jobber engasjerte medarbeidere som utfører fakturering etter de høyeste standardene. Vi utgjør en viktig støttespiller for en lang rekke bedrifter i Halden og omegn, og våre regnskapstjenester - herunder fakturering - baserer seg på mange års erfaring. Du kan alltid forvente fakturering til avtalt tid og i full harmoni med myndighetenes krav.

Et bredt knippe av regnskapstjenester

Dersom du ønsker fakturering som en del av en større løsning kan vi skreddersy et tilbud som passer for akkurat deg. Vi sørger alltid for å etablere en god dialog med våre kunder for å sikre oss at du får dekket alle dine behov på regnskapsfronten. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen fakturering er det bare å kontakte oss.

Share on Facebook