Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi er et veletablert regnskapskontor

Inter-Data AS er et regnskapskontor med ambisjoner og engasjement. Som et anerkjent regnskapskontor kan du alltid forvente regnskapstjenester i harmoni med de høyeste standardene fra oss. I oss har du en pålitelig samarbeidspartner som alltid møter sine klienter i øyehøyde. Vi er derfor det ideelle valget når du trenger et regnskapskontor til din bedrifts regnskapsutfordringer.

Vi har solid kompetanse på ulike områder og kan bistå med budsjetteringperioderegnskap
årsoppgjør, lønnskjøring og fakturering for å nevne noe. Vi sørger for alt det administrative, samt de regnskapstekniske prosedyrene, slik at du bare trenger å fokusere på din egen bedrifts oppgaver. Med andre ord kan vi alt det du forventer av et regnskapskontor - og litt til ;-)

Et regnskapskontor med stor yrkesstolthet

For oss er det avgjørende å etablere et tillitsfullt forhold til våre klienter. Som et ansvarlig og seriøst regnskapskontor er det naturlig for oss å ha nøyaktighet og pålitelighet som viktige nøkkelbegrep. Denne innstillingen har bidratt til vår store portefølje av fornøyde klienter fra en lang rekke ulike bransjer.

Vår erfaring strekker seg tilbake til 1969, og vi har posisjonert oss som et naturlig førstevalg for bedrifter i hele Halden og omegn.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vårt regnskapskontor kan bistå deg er det bare å kontakte oss.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn