Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Budsjettering skaper overblikk

Ønsker du bistand til budsjettering? Inter-Data AS er det trygge valget når du trenger pålitelig budsjettering for å sikre effektiv styring av bedriften. Vi kan sørge for å formalisere budsjettarbeidet og lage detaljerte budsjetter som gir deg overblikk over den daglige virksomheten.

På denne måten kan budsjettering være et effektivt redskap for å samkjøre den operasjonelle planleggingen med bedriftens strategiske målsettinger.

Vår budsjettering tar alltid utgangspunkt i din bedrifts unike situasjon. Vi utfører både kortsiktig og langsiktig budsjettering. Dessuten bistår vi med det kanskje viktigste; likviditetsbudsjettet.

Vi gjør hverdagen enklere for deg

Inter-Data AS er en allsidig regnskapsfører som i tillegg til budsjettering bistår med en lang rekke regnskapstjenester. Dersom du overlater økonomien til oss frigjør du viktige ressurser som du kan bruke til forretningsutvikling eller på bedriftens kjerneaktiviteter.

Vi er et regnskapskontor med høy yrkesstolthet, og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen. Du kan derfor alltid forvente at våre regnskapstjenester er i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler. Vi møter alle våre kunder på lik linje, ingen for litenog ingen for stor. Vi setter sammen skreddersydde løsninger etter deres ønsker og behov.

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med budsjettering er det bare å ta kontakt.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn