Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gjensidig tillit - avgjørende for å lykkes

Inter-Data AS er en regnskapsbyrå med base i Halden. Som regnskapsfører bistår vi næringslivet med solide løsninger innen regnskap. Som en anerkjent regnskapsfører kan du alltid forvente at våre regnskapstjenester er i harmoni med de høyeste standardene på området. I oss har du en pålitelig regnskapsaktør som gjerne overtar hele regnskapsfunksjonen for deg slik at du kan konsentrere deg om bedriftens kjerneaktiviteter.

Det er avgjørende å ha tillit til sin regnskapsfører. For eksempel er årsregnskapet den viktigste begivenheten i løpet av regnskapsåret, og dersom man ønsker å realisere det fulle strategiske potensialet i årsregnskapet kreves det at det er korrekt utført. For oss som regnskapsfører er høy yrkesstolthet, nøyaktighet og ansvarlighet viktige nøkkelbegrep som vi ønsker skal prege alt vi gjør. Derfor kan du ha tillit til at våre regnskapstjenester er i samsvar med gjeldende lover og regler.

En regnskapsfører som skreddersyr løsninger

Vårt regnskapskontor har vært et autorisert regnskapsbyrå på markedet siden 1969. Våre mange år i bransjen har bidratt til vår omfattende kunnskap om hvilke regnskapsmessige utfordringer små og mellomstore bedrifter har. Som regnskapsfører kan vi skreddersy løsninger slik at de passer for akkurat deg og dine behov.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon vedrørende hvordan vi kan bistå deg som kompetent regnskapsfører.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn