Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi vil gi deg pålitelige perioderegnskaper

Inter-Data AS ser på perioderegnskapet som en av de viktigste hjelpemidlene for bedriftseieren og daglig leder. For mange bedrifter er et perioderegnskap noe som ikke blir prioritert i spesielt stor grad. Da går man glipp av et glimrende verktøy som man kan bruke aktivt i det daglige arbeidet. God økonomisk oversikt er avgjørende for å kunne sette inn ressuerser der det er mest hensiktsmessig. Også for å kunne ta de rette avgjørelsene ved veivalg man møter på. Dette vil på sikt kunne bidra til større lønnsomhet og avkastning for eierne.
Det er med andre ord viktig å bruke et perioderegnskap aktivt og ikke bare legge det til side når det er laget. Vi viser deg gjerne hvordan du bruker ditt perioderegnskap på en hensiktsmessig måte slik at du kan realisere det fulle potensialet i både regnskapet og i bedriften din.

Vi er en kompetansebedrift

God kommunikasjon med din regnskapsfører er helt avgjørende for at man kan få tak i den viktige informasjonen som regnskapet bygger på.
Vi vet at det er stor forskjell på et avstemt og periodisert regnskap, kontra et regnskap som kun baseres på bokførte bilag fra A til Å. Vi mener at  lang erfaring og god kunnskap hos et autorisert regnskapskontor som vårt, er viktigere enn man kanskje kan får inntrykk av, når man til stadighet blir overøst av reklame som sier at REGNSKAPET KAN DU ENKELT GJØRE SELV. Det er helt avgjørende at regnskapet gir et riktig bilde av den økonomiske situasjoen til din bedrift, dersom du skal kunne ha noen nytte av det.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med perioderegnskap er det bare å kontakte oss.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn