Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi tilbyr kompetent økonomisk rådgivning

Inter-Data AS er det trygge valget når du trenger økonomisk rådgivning. Uansett om din bedrift befinner seg i en krisesituasjon eller du bare trenger ny input kan vi bistå med solid økonomisk rådgivning basert på bred bransjekunnskap. Våre kunder kommer fra mange ulike bransjer. Sammen med våre kunder, har vi vært med på både oppturer og nedturer. Dette har gitt oss mangeårig erfaring fra ulike situasjoner og utfordringer, som man kan komme opp i. Med vår lange erfaring kan vi tilby økonomisk rådgivning som er bransjespesifikk, og som samtidig tar hensyn til akkurat din bedrifts situasjon.

Økonomisk rådgivning er et fagfelt som krever høy kompetanse. Det er et omfattende lovverk man må forholde seg til. Vi på Inter-Data gjennomgår kontinuerlig opplæring, for å utvide vår kunnskap. Vi bestreber oss på å holde oss oppdatert på de til enhver tid gjeldende regler, slik at vi kan være en solid støttespiller for vår kunde, i møte med økonomiske utfordringer.

Tillit og dialog er viktige elementer i forbindelse med økonomisk rådgivning, og for oss er det avgjørende at vi er til rådighet for kunden når det trengs. Kom derfor gjerne med det som oppstår av utfordringer, gjerne jo før jo heller. Da er det større mulighet for å få kontroll på problemet, i stedet for at den vanskelige situasjonen kontrollerer deg og ditt selskap.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn