Hopp til innhold

Regnskapstjenester - Vi tilbyr et bredt utvalg

Inter-Data AS tilbyr et bredt utvalg av forskjellige regnskapstjenester. Våre regnskapstjenester tar utgangspunkt i vårt brede kompetansefelt og lange erfaring. Vi tilbyr regnskapstjenester i form av eksempelvis budsjetteringperioderegnskapårsoppgjør, lønnskjøring og fakturering. Vi kan også bistå deg med kompetent økonomisk rådgivning dersom bedriften din opplever krisetider eller du bare ønsker nye innspill for å posisjonere deg bedre på markedet. Med andre ord dekker våre regnskapstjenester de aller fleste behov.

Våre regnskapstjenester utføres av engasjerte medarbeidere med høy yrkesstolthet. Dette betyr at alle våre regnskapstjenester er basert på kontinuerlig oppdatert viten og alltid i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler. Regnskapstjenester er et område der det ikke er plass til slurv og feil. Derfor bør du velge en regnskapsfører med godt overblikk og lang erfaring. Inter-Data AS er det trygge valget når bare det beste er godt nok for deg.

Vi har en stor og fornøyd kundeportefølje

Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg for næringslivet i Halden og omegn. Vår kundeportefølje teller mange fornøyde bedrifter som setter pris på våre solide løsninger. Vi har en fleksibel og løsningsorientert innstilling, og kan skreddersy våre tjenester etter akkurat dine ønsker og behov.

Ønsker du mer informasjon vedrørende hvordan vi kan bistå deg med våre regnskapstjenester er det bare å ta kontakt.

 

Share on Facebook