Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

zirius morkblaa logoZirius er et allsidig økonomisystem som er utviklet i samarbeid med flere bransjer. Det gir deg spesialtilpassede løsninger som er fleksible og brukervennlige.


Du får 100 % elektronisk regnskap og full bankintegrasjon mot Sparebank1, DNB, Nordea og alle andre banker via Nets. Zirius leverer løsningene som gjør det enkelt for deg å ha full oversikt. Gjør mye av arbeidet selv, og bruk oss kun til nødvendige kontroller og rådgivning, eller bruk Zirius Portal som en oversikt over regnskapet, basert på arbeidet vi utfører for deg.

Du kan bruke skyløsningen Zirius Portal eller Zirius ERP. Begge er koblet mot vårt system, Zirius Byrå, og gjør kommunikasjonen mellom oss og din bedrift enkel og smidig.

 

ZIRIUS PORTAL: skyløsning med alt du trenger

Zirius Portal kommuniserer og synkroniseres med Zirius, slik at informasjonen er oppdatert for begge parter. Det er en kommunikasjonskanal mellom oss og din bedrift. Med Zirius Portal får du:

 • FAKTURERING
  Opprett kunder og varer, send tilbud, ordre og faktura med KID. Elektroniske forsendelser på EHF, e-post eller OnlinePrint
 • BILAGSBEHANDLING
  Få bilag direkte inn i løsningen via EHF eller e-post og godkjenn. Vi bokfører og behandler bilaget videre
 • ATTESTASJON
  For bilag som trenger godkjenning, kan de sendes på attestasjon, enten fra oss eller direkte fra Portal
 • BANK
  Få innbetalinger oppdatert automatisk og send betalinger til bank direkte fra Zirius Portal. Zirius har full bankintegrasjon mot Sparebank1, DNB, Nordea og alle andre banker via Nets
 • TIMEREGISTRERING
  Ansatte registrerer timer via nett eller app, som igjen brukes som grunnlag for fakturering eller lønn.
 • RAPPORTER
  Vi sender aktuelle rapporter direkte til din bruker i Zirius Portal


ZIRIUS: for bedrifter med utvidet behov

Vi kan også tilby din bedrift en komplett økonomiløsning med valgfrihet fra modulene regnskap, handel, prosjekt og service. Dette er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter med større behov. Zirius har spesialutviklede bransjeløsninger blant annet for entreprenører, handels- og logistikkbedrifter, kombinert med full regnskapsmodul.

Zirius Prosjekt er et av entreprenørsbransjens foretrukne systemer med full kontroll over prosjektet fra start til slutt.

Zirus Handel gir bedriften oversikt over hele vareflyten, komplett med den brukervennlige Zirius Kasse.

 

prosjekt blaa ziriushandel blaa ziriuskasse blaa ziriusregnskap blaa zirius

 

EHF-FAKTURA
Elektronisk HandelsFormat (EHF) er et krav fra offentlige etater, men også fra mange bedrifter. Formatet effektiviserer både forsendelse og mottak av faktura.
Les mer om EHF-faktura.

ONLINEPRINT
Kan du ikke sende faktura elektronisk, bør OnlinePrint aktiveres. Da sendes fakturaer og purrenota fra Zirius til printsenter som printer, pakker og sender for deg. Ved å kombinere EHF-faktura, e-post og OnlinePrint kan alle prosesser gjøres elektronisk.
Les mer om OnlinePrint.

ONLINEBANK
Zirius OnlineBank integrerer din bank med økonomisystemet. Det gir en sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger direkte i Zirius. Løsningen eliminerer behovet for innlogging i nettbanken eller manuell overføring av filer. Betal regninger direkte fra Zirius, eller legg de til godkjenning og betaling via Zirius Portal.
Les mer om OnlineBank.

 

5 gode grunner til å velge Zirius:

 • BRANSJEKUNNSKAP: Zirius har spesialløsninger for regnskapskontor, entreprenører og logistikk- og handelsbedrifter. Solid bransjekunnskap og gode løsninger er noe vi legger stor vekt på.
 • AUTOMATIKK: Zirius har 100 % elektronisk bilagsbehandling og fakturering, samt full bankintegrasjon mot Sparebank1, DNB, Nordea og alle andre banker via NETS. Ingen manuelle transaksjoner i nettbanken!
 • ENKELT: Zirius er lett å komme i gang med, både med installasjon og våre mange gode rutiner. Programmet er utviklet i tett dialog med kundene og har et enkelt brukergrensesnitt med oppslag på tvers i systemet.
 • OMFANGSRIKT: Zirius er et system som bedriften kan vokse med, og er kjent for å være et fleksibelt system med mange tilpasningsmuligheter.
 • EFFEKTIVT: Fokus i alle rutiner vi utvikler, er å unngå å behandle samme data flere ganger. Slik blir dine rutiner enklere og kjappere å utføre, og din arbeidshverdag blir effektivisert.

 

LES MER PÅ ZIRIUS.NO

Share on Facebook

Logg inn